Samen een vuist tegen prostaatkankeronderzoek!

Doe jij mee met deze Autorally georganiseerd door Businessclub De Heuvelrug, in samenwerking met OFM. en powerd by Vallei Auto Groep ter ondersteuning van het goede doel KWF Prostaatkankeronderzoek.

Rally

Wij organiseren samen met onze eventpartner OFM en powered by Vallei Auto Groep op 25 Mei 2024 vanuit locatie Restaurant de Hof in Renswoude een prachtige rit en wie weet zien we ook nog wat van de prachtige Veluwe! Een toffe rit maar bovenal een gezellige dag voor mannen én vrouwen. Niet alleen voor de lol en op niveau maar ook omdat we samen een vuist willen maken tegen prostaatkanker. We eindigen deze dag in het businesshome met een uitgebreid buffet en een toffe prijsuitreiking!

Geen professioneel rallyrijder? Geen zorgen. Onze rally draait vooral om de gezelligheid. En jij als trouwe begunstiger, bent natuurlijk van harte welkom!

Ben jij bij deze eerste Businessclub De Heuvelrug x OFM. Rally? Gas erop! En schrijf je nu in!

INSCHRIJVEN

Deelnamepakket:

 • Deelname aan een onvergetelijke Rally!
 • Ontvangst met een heerlijk brunch.
 • Rallyschild, hoe profi op je auto!
 • Routeboek met alle info die je nodig hebt als startende coureur óf professional.
 • Pech? Geen nood! We hebben technische ondersteuning op de route
 • Bij terugkomst staat er naast een hoop gezelligheid, een heerlijk buffet en wat te drinken voor je klaar!
 • Ook maak je bij de finish kans op prachtige prijzen tijdens de feestelijke prijsuitreiking!
 • Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis en bieden we je nog een toffe goodiebag aan!

 

PLUS, van je inschrijfgeld gaat een mooi percentage naar de Stichting Mannen voor Mannen. Daarmee maken we samen een vuist tegen prostaatkanker. Aan het einde van de dag maken we bekend wat deze prachtige schenking is!

 

Programma:

 • 11.15 uur:        Inchecken deelnemers.
 • 11.30 uur:       Compleet verzorgde brunch.
 • 12:30 uur:      Rijdersbriefing
 • 13:00 uur:      Start eerste equipe, hierna wordt om de minuut gestart.
 • 15:00 uur:      Tussenstop OFM. Doesburg
 • 17:00 uur:      Finish
 • 17:00 uur:      Overheerlijk buffet
 • 17:45 uur:      Prijsuitreiking
 • 18:30 uur:      Einde van de dag

Start locatie
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude

Finish locatie
Verlengde Sportlaan 5
3905 AE Veenendaal

Routeboek
Het routeboek dat je ontvangt bevat alle informatie om de rally te kunnen rijden. Je hoeft geen ervaring te hebben met het kaartlezen en navigeren. Het routeboek bevat duidelijke toelichtingen, waardoor je het rally rijden spelenderwijs in de vingers krijgt. 

Voorbereiding
Voorbereiding is niet nodig. Neem vooral je goede zin mee, dan gaan we er een onvergetelijke dag van maken. Vergeet niet om de dagteller van je auto te testen, om afstanden tijdens de rally te kunnen meten. Mocht je geen correct lopende dagteller in je auto hebben, dan kan je gebruik maken van een rally app op je smartphone. Er zijn verschillende apps, het verschil zit in het gebruiksgemak. Zoek in de appstore op bijvoorbeeld: ‘rally tripmeter’, ‘rally tracks’, ‘Tripmaster’, ‘TripRoad’.

Rally auto
Elke autoliefhebber kan aan deze rally mee doen, ongeacht het type of bouwjaar van de auto. Dus poets je auto maar alvast op, of haal je bolide onder het stof vandaan, dan zien we jou graag aan de start verschijnen.

Inschrijven
Gas erop! Hier kan je je inschrijven. 

INSCHRIJVEN

De kosten bedragen €250,- per equipe waarvan een deel van deze inschrijfkosten naar de Stichting Mannen voor Mannen wordt overgemaakt. Na het inschrijven ontvang je een factuur van Businessclub de Heuvelrug. Let op! De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Annuleringsvoorwaarden
Komt er helaas wat tussen? Super jammer dat je er niet bij kunt zijn.
Dan wordt het het inschrijfgeld aan de stichting Mannen voor Mannen gedoneerd.

Ons goede doel
Mannen van Nederland maken een vuist tegen prostaatkanker. Wij zijn er voor álle mannen!
Met Stichting Mannen voor Mannen maken we samen een vuist tegen prostaatkanker. Jij ook? Stichting MvM is actief sinds 2013 en is een initiatief van mannenmodeketen OFM. Van elke inschrijving gaat er een percentage per equipe naar Mannen voor Mannen, welke bekend gemaakt wordt aan het einde van deze mooie dag!

INSCHRIJVEN