Welkom bij BCH NEXT!

Wij zijn hét jonge ondernemersplatform van Veenendaal e.o. voor de volgende generatie!

Aansluiting vinden bij bestaande businessclubs is niet altijd gemakkelijk, terwijl dit juist is wat je als jonge ondernemer of young professional nodig hebt! Een goed zakelijk netwerk is een belangrijk onderdeel van een succesvolle carrière. Het biedt kansen zoals opdrachten, maar ook banen of nieuwe klanten. En niet alleen dat. Ook breidt je persoonlijke netwerk uit, kun je new business genereren en verbind je elkaar weer, wat leidt tot wisselwerking en tot business.

KENNISMAKEN

 

Connect & Learn

Naast het stimuleren van het netwerken, hechten wij ook waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een Businessclub met ambitie, en zien dat ook terug bij onze leden!

Daarom is het onderdeel Connect & Learn in het leven geroepen. Dit is onderdeel van BCH NEXT en omvat 4 trainingen per jaar die je als lid kunt volgen. Hoe werkt dit?

Heel simpel, één keer in de drie maanden op een vrijdagmiddag krijg je een training die een combinatie is van communicatie, beïnvloeding en persoonlijke groei, waarbij de nadruk altijd ligt op het maken van verbinding.

Voorbeelden van zo’n training:

  • Persoonlijk leiderschap

  • Communicatie strategieën

  • De taal van het onbewuste

  • Gunfactor

Na de training sluiten we af met een netwerkborrel om even na te praten, bij te kletsen en de geleerde stof direct in de praktijk te brengen.

En weet je wat nu zo leuk is? Naast deze vier ‘connect & learn’ momenten heb je nog vele andere netwerkmogelijkheden waarin je de geleerde stof in de praktijk kunt brengen, maar vooral lekker kunt netwerken en je eigen professionele netwerk kunt uitbreiden.

KENNISMAKEN

 

Onderdeel van Businessclub De Heuvelrug

BCH NEXT is onderdeel van Businessclub De Heuvelrug Dit betekent dat je naast de BCH NEXT activiteiten ook aan kunt sluiten bij de overige Businessclub De Heuvelrug activiteiten.

 

UNIEK

Groeien, leren en netwerken de enige plek in de omgeving waarin de nieuwe generatie professionals samenkomt en groeit.

 

GROEI

Groei als ondernemer of professional zowel zakelijk als persoonlijk.

 

NETWERK

Bouw een netwerk op waar je zakelijk en persoonlijk op kan bouwen.

BCH NEXT

Is gericht op de jonge ondernemer en young professional. Dit is dan ook de reden dat we een leeftijdsgrens van 35 jaar aanhouden.

Inhoudelijk betekent dat:

  • 6 x per jaar een BCH NEXT 

  • 4 x per jaar Connect & Learn

  • 17 x per jaar activiteiten van Businessclub De Heuvelrug

  • Bijzondere events bv het jaarlijkse Gala of autorally

 

Met deze ruimte keuze aan activiteiten om te netwerken, heb je een complete aanvulling voor je professionele carrière en genoeg momenten waarop je kunt aanhaken.

Met een lidmaatschap van BCH NEXT ben je verzekerd van een carrière boost, of dit nu op persoonlijk of zakelijk vlak is!

Jij bent van harte welkom om een keer te komen kennismaken op een van onze events!

Wil jij graag meer weten, kennismaken of een keer een event bijwonen? Je bent van harte welkom!

info@deheuvelrug.nl

MEER INFORMATIE EN/OF KENNISMAKEN