Mijn naam is Wim van Silfhout, ik ben 53 jaar oud en woonachtig in Veenendaal. Ik ben ruim 40 jaar lid van DOVO, lid van de BCH en eigenaar van VST ICT & Telecom, waarmee ik van 2013 tot en met 2020 hoofdsponsor ben geweest van DOVO.

 

Dit zal mijn tweede periode worden als voorzitter van de BCH. Geheel onbekend is de functie dus niet voor mij. Wel betreft het nu een interim periode om de organisatie aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen en veranderende marktomstandigheden. Focus hierbij zijn voor mij de doelstellingen zoals die vanuit de Businessclub statutair zijn beschreven, namelijk:
 
1. Het financieel ondersteunen van de voetbal vereniging DOVO
2. Het onderling bevorderen van de business to business tussen leden

 
Als interim voorzitter van de BCH heb ik mijzelf als doel meegegeven om de verbinding te zoeken met onze leden en de samenwerking en professionalisering met DOVO te intensiveren. Hierbij is het niet ondenkbaar dat we in de komende periode een aantal vernieuwingen zullen gaan doorvoeren om de continuïteit naar onze leden en DOVO voor de lange termijn te kunnen waarborgen.

 
Ik heb er ontzettend veel zin in en zie er naar uit jullie binnenkort persoonlijk te ontmoeten. Voor vragen, opmerkingen of gewoon een leuk praatje kan je mij altijd aanspreken.

 
Blijf gezond en hopelijk tot snel.

   

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...