We zijn ontzettend blij dat we Thuisin Van Dijk als nieuw lid in onze mooie businessclub mogen verwelkomen! Inmiddels is het contract getekend en is het lidmaatschap een feit. Ook Rob Rietveld werd door Henk van der Weijden in de bloemen gezet.

Heb je net een nieuwe woning, of ga je verbouwen in je huidige huis? Kom dan naar Thuisin van Dijk in Veenendaal. Daar hebben wij alles voor je woninginrichting. Zo helpen en adviseren we je graag bij het maken van een keuze over o.a. (pvc) vloeren, raamdecoratie zoals duettes en vouwgordijnen of behang; wij weten er alles van. Onder het genot van een kop koffie nemen wij je mee in ons volledige assortiment van verf, behang, raamdecoratie en vloeren. Van gerenommeerde merken als Luxaflex®, Moduleo en Akzo Nobel. Kom langs in onze inspirerende winkel in Veenendaal voor interieuradvies en maak van je huis je droomhuis.

Rob, nogmaals van harte welkom bij onze mooie businessclub en tot snel bij één van onze evenementen!

Fotoalbum

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...