Wat een geweldige reacties hebben we ontvangen op het first event van BCH NEXT! Afgelopen woensdag waren we met een club van zo'n 75 jonge ondernemers en young professionals samen in het businesshome om BCH NEXT, het jonge ondernemersplatform van Veenendaal voor de volgende generatie te lanceren.

Bij binnenkomst was het meteen gezellig en hoorden we direct al hoeveel vraag er was naar zo'n platform als dit. Superleuk om te horen.

Wim van Silfhout, voorzitter van Businessclub de Heuvelug, trapte de avond af met waarom het zo belangrijk is om te netwerken en wat dit hem allemaal gebracht heeft. Naast fijne zakelijke relaties en veel business, heeft hij er namelijk ook mooie vriendschappen aan overgehouden.

Daarna nam Amber van Silfhout (ja, ook dochter van Wim😉) het stokje over en vertelde de aanwezigen over BCH NEXT en wat we hiermee willen bereiken.

Vervolgens was het tijd om lekker te netwerken onder het genot van een winetasting van Wim van Gastrovino. Hij liet ons 4 heerlijke wijnen proeven en vertelde hier iets over. Daarnaast genoten we van een lekkere borrelplank, gezellige muziek van Stuif Entertainment en alle ambitieuze gesprekken die over de tong rolden. Heerlijk om te zien dat er gewoon al ideeën voor samenwerkingen besproken werden. Meteen NEXT level dus! 😉

Al met al een geslaagde avond, waar wij als bestuur van BCH NEXT met veel plezier op terugkijken. Wij gaan door met het maken van plannen voor nieuwe events, met op 4 juni alweer de volgende. Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn, meld je dan vast aan via info@deheuvelrug.nl.

De foto’s van deze gezellige avond, vastgelegd door Arjenne Niessink, zijn te vinden op onze website.

See you next time!

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Rijnvogels

Zaterdag 18 mei is het tijd voor de laatste wedstrijd van het seizoen DOVO – Rijnvogels! Let op! Deze wedstrijd begint om 15.30 uur! Ben jij er ook bij kom onze toppers van DOVO 1...