Veenendaal 19 december - Het Kerstgala van 2023, georganiseerd door Stichting Vrienden van DOVO, heeft wederom indruk gemaakt. Het Kerstgala overtrof dit jaar alle verwachtingen met een spectaculaire opbrengst van maar liefst 81.900,- euro bij de veiling!

Wim van Silfhout, voorzitter van Businessclub De Heuvelrug, uitte zijn dankbaarheid: "We hoopten op een mooie avond vol entertainment, lekker eten en gezellige mensen. Dat we dan ook nog zo’n mooi bedrag bij elkaar zouden brengen overtreft al onze verwachtingen! Dat iedereen zo betrokken is bij onze mooie club is fantastisch. Dank jullie wel kavelaanbieders en kavelkopers!"

De avond was gevuld met een in kerstsferen programma, waaronder optredens van de Veenendaalse harmonie Caecilia, popkoor All4Fun en culinaire verrassingen van Bommm Smaakmakers. De gastheren Rob en Emiel praatte de avond aan elkaar en namen de gasten mee in de wondere wereld van 'Magie', met als hoogtepunt een heuse zweefact.

Een exclusieve veiling, onder leiding van veilingmeester Jeroen Paul Nijmeijer, maakte de avond compleet. Het veilingresultaat van 81.900,- euro zal niet alleen ten goede komen aan Stichting Vrienden van DOVO, maar ook aan Christmas celebration, een initiatief  waarbij Veenendalers die leven in eenzaamheid en/of in de minima kunnen genieten van avondje uit. Samen met onze brons-sponsor de Rabobank en Ronde Tafel Veenendaal hebben we dit lokale initiatief van Caecilia en All4Fun omarmt en 450 mensen toegang kunnen bieden tot het kerstconcert in de Basiliek.

De veiling bestond uit 24 unieke kavels, variërend van een Nederlands elftal shirt met handtekeningen van iconen als Marco van Basten, Ruud Gullit & Frank Rijkaard, tot een compleet weekend voetbal kijken in Barcelona. Bedrijven en particulieren die DOVO een warm hart toedragen, boden deze bijzondere kavels aan, wat resulteerde in een zeer geslaagde veiling.

Stichting Vrienden van DOVO bedankt alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van het Kerstgala en kijkt ernaar uit om volgend jaar opnieuw een prachtige en magische avond te organiseren.

Bekijk hier alle foto's gemaakt door Arjenne Niessink en de aftermovie gemaakt door Catch The Wave Concepts

 

 

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...