Tijdens onze nieuwjaarsborrel vorige week hebben wij Wim en Sander Braafhart van Gastrovino warm welkom geheten. Tijdens deze avond verzorgden zij een wijnproeverij, waar we heerlijk konden genieten en ontdekken waar Gastrovino voor staat.

Sander Braafhart droomde van een winkel waarmee hij zijn liefde voor wijn kon overbrengen. Maar dan wel mét delicatessen erbij, voor een complete ervaring. Het werd Gastrovino Veenendaal: een wijn- en delicatessenzaak met horecaconcept. 

Bij Gastrovino vind je een exclusief assortiment van maar liefst 750 wijnen van over de hele wereld. Wij zijn continue op zoek naar het verhaal achter de wijn of het wijnhuis en staan dan ook in nauw contact met de wijnmakers. Met een aanbod van zowel de meest prestigieuze wijnen als toegankelijke wijnen is de kans op het vinden van de perfecte wijn dan ook verzekerd.

Nogmaals welkom en tot snel bij een van onze evenementen

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...