Kerstgala 2023: Een Avond vol entertainment!

Het Kerstgala 2023 een avond geheel in kerstsferen waar we samen genieten van schitterende muziek, culinaire hoogstandjes en magisch entertainment. Wat houdt deze avond in? We hebben een veelbelovend programma waar we trots op zijn en we dragen met z’n allen bij aan twee belangrijke doelen.

 

Onze Doelen

 

'Kerst voor Iedereen'

Businessclub De Heuvelrug heeft twee hoofddoelen voor het Kerstgala 2023. Als eerste omarmen we samen met onze brons-sponsor Rabobank het lokale initiatief van Caecilia en All4Fun. Op 16 december organiseren zij een kerstconcert in De Basiliek voor mensen in Veenendaal die eenzaam zijn of leven van minimale middelen. Ons doel is om mensen een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

DOVO 1

Het tweede doel van de avond is gericht op DOVO 1. We streven ernaar stap voor stap de top van de Derde Divisie te bereiken en uiteindelijk terug te keren naar de Tweede Divisie. De veiling, met unieke kavels zoals gesigneerde shirts van Van Basten, Rijkaard & Gullit, een Formule 1 weekend en meer, zal hieraan bijdragen.

 

Muzikale Verwennerij

Laat je betoveren door de kerstklanken van de Veenendaalse harmonie Caecilia & popkoor All4Fun. En geniet van kerstnummers zoals bijvoorbeeld van Michael Bublé. De avond krijgt een extra dimensie door de meeslepende muziek die deze twee geweldige gezelschappen voor ons ten gehore brengen.

 

Culinair Genot

Bommm Smaakmakers verrassen onze smaakpapillen met culinaire hoogstandjes die de avond compleet maken. Een feest voor zowel de oren als de smaakpapillen!

 

Mystieke Magie

Laat je verbazen door de wondere wereld van 'mentalisten' gepresenteerd door de charmante gastheren en winnaars van de GRAND PRIX MAGIC 2022 Rob en Emiel. Een avond vol mysterie en verwondering!

 

Exclusieve Veiling

Onder leiding van veilingmeester Jeroen Paul Nijmeijer presenteren we een exclusieve veiling met unieke kavels die je niet wilt missen. Denk daarbij aan een Fatbike, een heuse hottub, of wat dacht je van een Toyota Aygo X - 1 jaar lang leasen - Rijd in stijl met deze compacte en trendy auto. Uiteraard is de bottertocht van de partij of wat dacht je van spectaculair vuurwerkshow?

 

Bekijk hier nu het Kerstgala Magazine 2023 en bestel je kaarten!

Datum: 15 december 2023

Locatie: Kerk De Open Hof
Dresscode: Gala

Aanvang: 17.30 uur
Prijzen: 
Toegangskaart per stuk 175 euro 
Set van 2 toegangskaarten per stuk 155 euro
Tafel van 8 toegangskaarten per stuk 135 euro
Kaarten via marcom@deheuvelrug.nl

 

 

Kaarten bestellen?

KLIK HIER