Wordt u partner van de Voetbal Academie van DOVO?

Voetbalvereniging DOVO start binnenkort met het project PUUR DOVO . Het gaat hierbij om aanvullende voetbaltrainingen voor kinderen vanaf 4 tot en met 15 jaar. Voor dit project zijn wij op zoek naar partners die een steentje willen bijdragen aan de Jeugdopleiding van de voetbalvereniging DOVO.

Wat zijn de doelstellingen van de PUUR Voetbal Academie bij DOVO ?
December 2020 heeft PUUR Voetbal een succesvolle clinic gehouden bij DOVO, waaraan 180 kinderen hebben deelgenomen. We merkten in de dagen en weken ná de clinic dat deze activiteit voetbalvereniging DOVO nieuwe leden opleverde. Daaruit is de wens voortgekomen om opnieuw een Voetbal Academie te starten bij DOVO. Die vraag hebben wij neergelegd bij PUUR Voetbal.

Met plezier beter leren voetballen, dat is ons credo!

Doelstellingen
De 5 doelstellingen die DOVO en PUUR Voetbal hebben geformuleerd voor deze samenwerking zijn:

 1. Ledenwerving
   
  • Kinderen van andere verenigingen kunnen ook aansluiten bij deze Voetbal Academie. Door de voetbalschool breed aan te bieden, kunnen we hier direct ledenwerving aan koppelen. Dat is nodig, want DOVO heeft bij de jongste leden (t/m 11 jaar) een uitdaging qua leden.
    
  • De Voetbal Academie is o.a. gericht op deze jongste categorie, waardoor er aanwas zal komen voor voetbalvereniging DOVO. De clinic heeft daar recentelijk het bewijs voor geleverd. Onze doelgroep zijn kinderen tussen de 4 en 15 jaar.
 2. Certificering Jeugdopleiding

  De certificering van voetbalvereniging DOVO als Regionale Jeugdopleiding vereist de aanwezigheid van een voetbalschool. Door deze PUUR Voetbal Academie en het unieke concept voldoen we direct aan deze voorwaarde. Het zorgt tegelijkertijd voor positieve publiciteit voor (de jeugdopleiding van) DOVO.

 3. Aandacht voor zowel selectie- als standaardvoetbal

  Binnen de Jeugdopleiding van DOVO zijn er selectieteams en standaardteams. Wij willen beide groepen de mogelijkheid geven om deel te nemen aan de voetbalschool, zodat er voor de niet-selectieteams ook meer aandacht is voor specifieke (techniek-)trainingen. We bieden daarmee spelers uit niet-selectieteams de kans om zijn/ haar voetbaltalenten te etaleren. Bijkomend voordeel is dat we veel spelers direct aan het werk kunnen zien die we normaal als interne scouting DOVO nog wel eens missen. Deze samenwerking biedt dus voor de gehele jeugdopleiding de nodige kansen.

 4. Financiële impuls Jeugdopleiding voetbalvereniging DOVO

  Elke deelnemer draagt bij aan de kosten van de voetbalschool. Met financiële steun van partners kunnen extra inkomsten worden gegenereerd. Die worden één op één besteed aan de Jeugdopleiding van DOVO. Met deze extra inkomsten kunnen wij blijven investeren in hoogwaardige faciliteiten, opleidingen en professionele trainersstaf.

 5. Extra activiteiten

  Als voetbalvereniging DOVO willen we elk kind (wel of geen lid) deze extra sportactiviteiten en bijbehorende clinics meerdere keren per jaar (o.a. bij start seizoen, na de winterstop en Summer School) aanbieden. Het project PUUR zal een serie trainingen en clinics omvatten die onderscheidend en innovatief zijn.

"Kinderen gaan simpelweg sneller ontwikkelen door deelname aan onze Voetbal Academie."

Aldus Michael Brussen (Hoofd Jeugdopleiding voetbalvereniging DOVO)

Wanneer start de Voetbal Academie?
Vanaf 5 april 2021 gaan wij op maandagmiddag en dinsdagmiddag aanvullende voetbaltrainingen geven aan kinderen vanaf 4 tot en met 15 jaar. Wij gaan 8 trainingen aanbieden voor slechts € 99,- per kind. De deelnemers ontvangen voor die bijdrage ook een voetbaltenue.

Begin juni 2021 zullen wij, na het succes in december 2020, ook weer een clinic bij voetbalvereniging DOVO geven. Die clinic zal voor alle leden en niet-leden gratis zal zijn. Een mooi moment voor extra ledenwerving. Deze clinic zal na de laatste training van de PUUR Voetbal Academie plaatsvinden.

Laagdrempelig en voor iedereen!
Door financiële ondersteuning van onze partners kunnen wij de tarieven voor de deelnemende kinderen aan de PUUR Voetbal Academie bij DOVO structureel laag houden. Op deze manier is het mogelijk om meer kinderen kennis te laten maken met ons unieke concept en krijgen wij meer financiële mogelijkheden om extra faciliteiten te realiseren.

Wat bieden wij u als partner van de Voetbal Academie?
Als partner bent u maatschappelijk betrokken bij de voetbalvereniging DOVO en ondersteunt uw bedrijf de Jeugdopleiding en Voetbal Academie van DOVO.

Wat bieden wij u als partner van de Voetbal Academie: 

 • U ontvangt een Zilveren Oorkonde voor uw bedrijfspand, hierop staat uw indirecte maatschappelijke betrokkenheid vermeld aan KiKa en aan de voetbalvereniging DOVO.

 • Uw website met logo en naam komt op www.puurvoetbalacademie.nl en op www.dovo.nl 

 • U heeft de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten en aan te geven waarom u de Voetbal Academie van DOVO steunt. Onze websites hebben maandelijks meer dan 5000 ‘views’.

 • U ontvangt een uitnodiging om aanwezig te zijn bij een training.

 • Positieve naamsbekendheid in de regio met veel aandacht in (sociale) media.

 • Meer bereik als partner door extra volgers (>10.000) via de social media-kanalen.

 • De mogelijkheid tot een ‘interview’, dat wordt gedeeld op onze social media-kanalen.

 • Diverse acties zijn bespreekbaar om de samenwerking met partners verder vorm te geven.

 • Van elke partnerbijdrage gaat 10% naar de voetbalvereniging DOVO. Deze gelden zullen gebruikt worden om de Jeugdopleiding verder te professionaliseren en om onze ambitie als beste Jeugdopleiding van Veenendaal en omstreken te blijven waarmaken.

Partner worden en direct de voetbalvereniging DOVO steunen?
Voor slechts 250,- per jaar (exclusief BTW) bent u al partner van de Voetbal Academie van DOVO!

Neem contact op met de bestuursleden van de commerciële commissie van de voetbalvereniging DOVO of van de Businessclub de Heuvelrug en vraag naar de mogelijkheden om ook partner van de Voetbal Academie bij DOVO te worden.

Contactgegevens sponsorcommissie:
Dico Harteman
06-31335300
[email protected]
 

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Heerlijk take-away diner bij restaurant Bentinck

Na het overweldigende succes van ons bezoek bij Residence Rhenen hebben we ook nu weer een prachtig mooi take-away menu kunnen samenstellen. Deze keer kunnen we bij Restaurant...