Velen hebben reeds gelezen dat Wim van den Bosch stopt met zijn taken binnen de Technische Commissie van DOVO 1 en de FSD. Het bestuur van Businessclub de Heuvelrug respecteert zijn besluit en is hem uitermate dankbaar voor zijn jarenlange inzet voor de club.

Zoals mogelijk niet iedereen weet nam Wim van den Bosch zitting in het bestuur van de FSD en de TC namens het bestuur van Business Club de Heuvelrug.

In het persbericht dat je hebt kunnen lezen op de website van DOVO geeft Wim zelf al aan: "De club, deze mooi rooie club, blijft mijn club."

Businessclub de Heuvelrug is blij dat Wim zijn bestuurstaken binnen de Businessclub zal blijven oppakken. Hij is hier als bestuurslid verantwoordelijk voor het advies op voetbaltechnische zaken. We willen Wim bedanken voor de vele uren die hij in de Technische Commissie en het bestuur van de FSD heeft gestoken en wensen hem veel succes met de voortzetting van zijn taken in het bestuur van Businessclub de Heuvelrug.

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Wedstrijden DOVO 1 komende periode

Vernieuwde registratie oefenwedstrijden De komende periode staan verschillende (oefen) wedstrijden op de planning. Om alles in goede banen te laten verlopen, vraagt DOVO alle...