De businessclub wordt natuurlijk maar één keer 30. En dat hebben we groots gevierd op feestlocatie De Hof in Renswoude. Een prachtige feestelijke aankleding met rode tinten, livemuziek van alle soorten en maten, begunstigers met een rode stropdas of jurk, een nieuw verkozen erelid. Alles zat erin afgelopen zaterdag.

 

Wim van Silfhout trapte de avond af met…

Niet alleen een speech. Maar ook een unieke aankondiging. Op deze bijzondere dag werd Robin Koelewijn naar voren geroepen en dat was niet zomaar. Na jarenlang voorzitter te zijn geweest van de businessclub, werd hij namelijk officieel benoemd tot erelid. Met als cadeau een schilderij in de vorm van een mozaiek van zijn tijd als voorzitter. Robin bedankt!

 

En proost zeiden we!

Op naar het feest. De band Familie de Bruyn opende echt met een paar knalnummers. Van Britney Spears tot AC/DC, alles op aanvraag. Dat was pas echt rocken.

Vervolgens nam de tributeband van ABBA het podium even over. En die kwamen met een missie: de voetjes moesten van de vloer. Dat is meer dan gelukt.

En dat was het nog niet, want we sloten de avond knallend af met Barend van Deelen. De DJ van Radio 3FM zorgde ervoor dat nu ook de mannen op de dansvloer kwamen.

 

We hebben weer enorm genoten

De hele avond praten, netwerken, borrelen en feesten. Af en toe een bitterbal tussendoor, als daar tijd voor was. Maar één ding is zeker, dit was nooit gelukt zonder de hulp van al onze trouwe begunstigers. Enorm veel dank daarvoor!

En dankzij Arjenne kunnen we ook weer nagenieten van deze avond. Bekijk de foto's hieronder. Binnenkort zal er ook nog een heuse aftermovie volgen gemaakt door de jongens van S!gna.

 

Op naar het volgende feest

Dinsdag 7 februari vieren wij namelijk de heropening van de businesshome. En daar moet je ook zeker bij zijn! Tot dan!

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - VVSB

Zaterdag 24 februari staat er een thuiswedstrijd op de agenda: DOVO – VVSB Zoals altijd belooft het weer een spannende wedstrijd te worden. ⚽️ Onze balsponsoren deze middag zijn...