Maak kennis met Thomas Schoeman

Ik ben Thomas Schoeman, 36 jaar, getrouwd met Laura en vader van drie dochters. Mijn binding met DOVO gaat terug naar begin jaren negentig toen ik als “F-je” mijn eerste stappen op het voetbalveld zette aan de rode zijde van het Sportpark Panhuis.

Ik heb altijd met plezier bij DOVO van het voetbalspelletje genoten en op een redelijk niveau kunnen spelen. Leuk feitje: mijn opa heeft in de beginjaren van DOVO in het eerste elftal gespeeld. Hoewel ik al een tijd niet meer actief ben op de voetbalvelden, heb ik altijd een band met DOVO gehouden. 

Vanuit mijn rol als registeraccountant bij HZW accountants & belastingadviseurs heb ik een passie voor cijfers, maar nog meer voor het verhaal achter de getallen: het verhaal van de ondernemer of het bestuur. Nadat de vraag naar een penningmeester voorbij kwam heb ik niet lang hoeven nadenken. Een helpende hand bieden en een positieve bijdrage leveren aan een ambitieuze club doe ik graag. Vandaar dat ik dan ook nu met vol enthousiasme als penningmeester mijn steentje bij wil dragen aan Businessclub de Heuvelrug.

Zodra het weer kan ontmoet ik u allemaal weer graag. In de tussentijd hopen we dat op een meer digitale en creatieve wijze samen in te vullen.

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Heerlijk take-away diner bij restaurant Bentinck

Na het overweldigende succes van ons bezoek bij Residence Rhenen hebben we ook nu weer een prachtig mooi take-away menu kunnen samenstellen. Deze keer kunnen we bij Restaurant...