Naast de projecten en opdrachten die wij gedurende het gehele jaar uitvoeren heeft voor ons één werkdag een speciale betekenis. De eerste vrijdag van februari is de dag waarop we ons jaarlijks inzetten voor de maatschappij. Op deze dag zetten onze medewerkers zich geheel belangeloos in voor bijzondere onderhoudsprojecten tijdens De Variabele Doet!

Vanuit ons werkgebied selecteren we projecten met een bijzondere betekenis en dragen we bij aan de prettige leefomgeving van bewoners en gebruikers. Hierbij zijn we vooral op zoek naar projecten voor kwetsbare doelgroepen die zonder dit initiatief niet uitgevoerd worden.

Een kapel, die dienst doet als ontmoetingsruimte voor jongeren (Iriszorg Vince), maakten we gezelliger, de kantine van het werkbedrijf Rijk van Nijmegen hebben we geschilderd, evenals een aantal kamers in het Ronald Mc Donaldhuis. In de brede school voorzagen we een klaslokaal van aftimmeringen en gordijnen in de snoezelruimte. 

Als het allemaal kan en mag gaan we vrijdag 5 februari 2021 weer aan de slag tijdens De Variabele Doet! We zoeken nog bijzondere projecten om deze dag uit te voeren.

Heb je een passend project, meld het dan aan op [email protected]. Wil je meer weten, neem dan contact op met Nol Rijken#DeVariabeleDoet!

Aanmelden kan tot 1 november!

 

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Heerlijk take-away diner bij restaurant Bentinck

Na het overweldigende succes van ons bezoek bij Residence Rhenen hebben we ook nu weer een prachtig mooi take-away menu kunnen samenstellen. Deze keer kunnen we bij Restaurant...