Onze businessclub heeft er weer een nieuwe begunstiger bij. Namens MKB Finanz heeft Krijn Sweers officieel getekend met Anne Mulder.

MKB Finanz is expert in bedrijfsfinancieringen en financieringsadvies. Zij regelen jouw financiering voor vastgoed, groei, werkkapitaal, debiteuren, voorraad, bedrijfsovernames, machines & wagenparken. Het streven van MKB Finanz is om ondernemers succesvol en gelukkig te laten zijn in zowel hun persoonlijke leven als in het bedrijfsleven.

 

Businessclub De Heuvelrug is voor Krijn geen onbekend terrein. Vroeger heeft hij namelijk bij DOVO gevoetbald en daar heeft hij veel vrienden en connecties aan overgehouden. Krijn heeft met MKB Finanz een kantoor in Veenendaal en sluit zich aan bij de businessclub voor de connecties en de gezelligheid. Oude bekenden, nieuwe gezichten, een leuke tijd hebben én voetbal. Wat wil je nog meer?

“Zelf heb ik vroeger in Ede gewoond en ik voetbalde bij DOVO. Ik fietste dan van Ede naar Veenendaal om te kunnen voetballen. Met een kantoor in Veenendaal is de keuze voor deze businessclub dus makkelijk gemaakt.”

Hierbij een warm welkom voor Krijn Sweers en wij zeggen: tot de volgende borrel!

 

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Formule 1 businessborrel op 4 oktober!

Het gaat echt gebeuren. Dit wordt geen normale businessborrel. Dit wordt een evenement die je niet wilt missen. Dus omcirkel dinsdag 4 oktober maar met een watervaste stift in jouw...