Businessclub de Heuvelrug groeit hard, heel hard! En ook dit keer hebben we weer een nieuw lid mogen verwelkomen. Huib van Oxonia is in het verleden al lid geweest van onze businessclub en heeft zich nu weer aangesloten. Zo horen wij het graag! 

“Netwerken is zakelijk erg belangrijk. Door de gezellige business borrels en andere evenementen bij te wonen kom ik in contact met andere ondernemers die ik wellicht kan gaan helpen met hun zakelijke mobiliteit!” 

Oxonia zet auto’s in voor zijn klanten. Of het nu voor 1 of 60 dagen is, of een personenwagen of bedrijfswagen, Oxonia helpt met het vinden van een geschikt vervoersmiddel. Daarnaast adviseren ze je over jouw zakelijke mobiliteit, over het beheer van jouw wagenpark en welke keuzes daarin gemaakt moeten worden. Ben jij dus nog op zoek naar een auto voor jezelf of één van je werknemers? Oxonia helpt je graag. 

Fijn dat je er bent Huib! Wij kijken uit naar jouw aanwezigheid tijdens de events.

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Harkemase Boys

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Harkemase boys. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit...