We zijn ontzettend blij met NPB Media als bronssponsor bij de Businessclub de Heuvelrug en stersponsor DOVO.

Sinds 1937 is NPB Media landelijk actief in buitenreclame. Als partner van gemeenten, als marktleider en als leverancier voor ruim 4000 lokale ondernemers en instellingen in het hele land. Met buitenreclame van NPB Media is elke onderneming permanent in beeld. Dit levert direct een betere zichtbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming op.  Almir Fizovic, Senior Accountmanager van NPB Media, ondertekent op de foto samen met Dico Harteman (Bestuurslid Commercie van voetbalvereniging DOVO) het nieuwe contract. NPB Media is als bronssponsor per direct lid geworden van de Businessclub de Heuvelrug en steunt daarnaast ook direct de jeugdopleiding van voetbalvereniging DOVO.

Wij kijken uit naar een succesvolle en structurele samenwerking tussen NPB Media, Businessclub de Heuvelrug en voetbalvereniging DOVO. We zien jullie graag op onze bijeenkomsten. Tot snel!

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

Competitiewedstrijd DOVO - Staphorst

Staphorst komt langs! Vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom in ons Businesshome om deze wedstrijd mee te maken! Na afloop nodigen we je van harte uit voor een hapje en een...