Bedank uw medewerkers tijdens Sinter Kerst of Nieuw tijdens een centrale speech. Het is zelfs mogelijk met een eigen auto frequentie, zodat uw collega’s niets missen.

 

Sinterklaas
Middels een Drive Thru uw werknemers bedanken voor de inzet van afgelopen jaar. Wij kleden dit geheel aan met het juiste thema. Of is het nu een Sinterklaasviering inclusief Sinterklaas en Pieten, volledig voorzien van banketstaaf, pepernoten en Live muziek!

Kerst
Tijdens en rondom de Kerstdagen zullen zorgen voor een sprookjesachtige omgeving. De verlichte oprijlaan, het buiten terrein voorzien van vuurkorven. De Kerstman zal aanwezig zijn inclusief arrenslee en rendieren. Dit geheel zal omlijst worden met Live muziek, denkt u dan ook aan een DJ met saxofonist. Residence Rhenen zal zorgen voor Glühwein en Winterse snacks. Diverse kraampjes kunnen we plaatsen op het terrein van Residence Rhenen.

Wat denkt u van het hilarische Auto Bingo Event. Toch op een passende manier het jaar afsluiten, Residence Rhenen zorgt voor de culinaire omlijsting!

Een ludieke manier om de medewerkers te voorzien van een Kerstpakket, Residence Rhenen denkt graag met u mee over de invulling hiervan. Denk hierbij aan het cadeau doen van een culinair Kerstpakket of een culinair dinermenu @home.

0318-542888

Fotoalbum

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda