Na eerdere edities in de vorm van een gala werd er afgelopen vrijdag een SUMMER Festival georganiseerd. Het was wederom een fantastische avond! Naast het geslaagde feest, is er een spectaculair bedrag van maar liefst €68.600,- opgehaald met de veiling en verloting! We hoopten dat we een mooi bedrag bij elkaar zouden brengen, maar dit overtreft al onze verwachtingen! Dat iedereen zo betrokken is bij onze mooie club is fantastisch. Veel dank aan alle aanbieders van kavels en prijzen en natuurlijk ook alle kavel- en lotenkopers!

Met eenieder die een kavel heeft gekocht zal in de komende dagen contact opgenomen worden. Prijzen vanuit de loterij die niet opgehaald zijn, kunnen vanaf woensdag 6 juli t/m 29 juli 2022 opgehaald worden bij VST ICT & Telecom (adres: Landjuweel 38 in Veenendaal). Neem uw winnende lot mee! Loten die in de voorverkoop verkocht zijn liggen tevens klaar op naam bij VST.

We willen langs deze weg iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen nogmaals bedanken voor het enorme succes van het DOVO SUMMER Festival. Op naar een volgende editie!

Bekijk de foto's gemaakt door Demi Spies hieronder in het fotoalbum.

 

Zie hier de uitslag van de loterijtrekking:

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - rkav Volendam

Zaterdag staat er een thuiswedstrijd voor DOVO 1 tegen RKAV Volendam op het programma. De aftrap is om 14.30 uur, en vanaf 14.00 uur heten wij jullie van harte welkom in ons...