Zaken doe je met mensen, dus laten we elkaar vooral ook 1 op 1 beter leren kennen. Een verbindende activiteit die we er zeker in blijven houden bij de businessclub. Met een gezonde mix tussen nieuwe en bestaande begunstigers, ontstaat er kruislings steeds meer klik tussen iedereen.

En dat is precies wat wij nastreven bij de BCH. Om 16:00 uur was de inloop en een drankje aan de bar. Vanaf half 5 gingen we een uur lang 1 op 1 netwerken met een speelse focus op een diepere kennismaking. In rondes van 5 minuten hadden wij de tijd om elkaar beter te leren kennen. En ter motivatie voor de gesprekken waren kaartjes aanwezig waar scherpe vragen op stonden die je aan elkaar kon stellen.

Aansluitend de businessborrel, dat kan niet missen natuurlijk. Met een heerlijk stamppotbuffet van Jan van Leeuwen, gesponsord door onze gewaardeerde sponsor Isero. Bedankt Manno Meerkerk, het was echt genieten dinsdagavond!

En wat te denken van alle nieuwe begunstigers die wij mochten verwelkomen? Haard en Design is weer teruggekeerd bij de businessclub. En ook werden de handtekeningen gezet door Roy Scholte namens Jurato Incasso, Frans Kennepohl namens Centrum voor bedrijfsopvolging en Jeroen van Mourik namens Rock Solid. Deze sponsoren zullen wij komende nieuwsbrieven aan u voorstellen. Later daarover dus meer!

Welkom allemaal en tot de volgende borrel weer!

Fotoalbum

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Zaterdag 4 mei spelen we tegen Eemdijk. Meld je via de MIJN BCH-app aan. Tot dan!