Van Wakeren Beveiliging behoort al ruim 20 jaar tot de selecte groep van beveiligingsbedrijven die total-care beveiligingsoplossingen biedt voor particulieren, bedrijven, winkels, scholen en overige instellingen.

Als specialist in elektronische beveiliging zijn wij voor onze opdrachtgevers dé partner die gegarandeerd over uitgebreide en actuele kennis beschikt op het gebied van techniek en regelgeving.
Of het nu gaat om de beveiliging van uw woonhuis of uw bedrijf, het aanleggen van een brandmeldsysteem of video observatiesysteem, bij Van Wakeren Beveiliging bent u aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden bij de aanleg en onderhoud van brandmeldsystemen, inbraakbeveiligingssystemen, cameracontrole- en toegangscontrole systemen.
Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business lunch bij Schuiteman wordt verzet

Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants en adviseurs nodigt ons uit voor een kennissessie. Onderwerp(en) worden z.s.m. bekend gemaakt en de nieuwe datum ook...