Zakelijk advies door de specialist in zakelijke verzekeringen
Van der Oord is gespecialiseerd in zakelijk advies aan het mkb, grootbedrijf en zzp’ers. Met dit zakelijke advies voor uw bedrijf en uw personeel: ·weet u met welke risico’s u te maken kunt krijgen;
·krijgt u oplossingen hoe calamiteiten te verminderen en af te dekken;
·kunt u zorgeloos ondernemen.

Waarom moet u bij ons zijn?
Ondernemers zijn ons speerpunt. Met ons zakelijk advies hebben we er onze missie van gemaakt u te ontzorgen op het gebied van verzekeringen en andere producten in de financiële markt. Want bij ondernemen horen bedrijfsrisico’s. Daar weet u alles van. Maar weet u ook welke het precies zijn en hoe u ze het beste kunt afdekken? Bent u een ervaren ondernemer met onmisbare machines in uw fabriek en verzuimvraagstukken over uw personeel? Of een startende ondernemer die aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid wil regelen? Met ons zakelijk advies weet u precies waar u aan toe bent.
·In en om uw gebouw
·Uw personeel
·U als ondernemer
·Aansprakelijkheid
·Arbeidsongeschiktheid
Er verandert regelmatig iets in wet- en regelgeving en in het beleid van verzekeraars. Met ons zakelijk advies zorgen wij ervoor dat hierdoor de dekking van uw risico’s niet in gevaar komt. Zijn er wijzigingen in uw bedrijfsomstandigheden of persoonlijke situatie? Neem contact met ons op! Wij kunnen u in ons zakelijk advies vertellen of deze van invloed zijn op uw risicoprofiel en eventueel actie ondernemen. Omdat onderhoud belangrijk is voor een actueel risico-overzicht, hebben we periodiek een onderhoudsgesprek met u.

U staat centraal in ons zakelijk advies
Uitgangspunten van ons zakelijk advies zijn u, uw bedrijf en uw personeel. Wij houden rekening met de persoonlijkheid van uw bedrijf, uw kansen en bedreigingen en uw ambities. Ook letten we op de specifieke eigenschappen van de branche waarin u werkzaam bent. Wij hebben klanten in onder andere bouwen en techniek, productie, zakelijke dienstverlening, groothandel, ICT, automotive, transport en in de agrarische en medische sector. Met gedegen kennis van deze markten kunnen we relevante en efficiënte dienstverlening bieden.

Risico inventarisatie software
Om een goed zakelijke advies te geven maken wij gebruik van een in eigenhuis ontwikkelde software. Deze brengt de algemene operationele risico’s in kaart van uw onderneming.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business lunch bij Schuiteman wordt verzet

Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants en adviseurs nodigt ons uit voor een kennissessie. Onderwerp(en) worden z.s.m. bekend gemaakt en de nieuwe datum ook...