BRONSPONSOR v.v. DOVO
Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en �koda-dealer. Het autobedrijf is gevestigd in vier plaatsen (Ede, Veenendaal, Wageningen en Scherpenzeel), verdeeld over vijf vestigingen in de Vallei-regio.

Vallei Auto Groep is een aantal jaar geleden ontstaan uit een fusie tussen 4 zelfstandige dealerbedrijven. De fusie bracht onmiddellijk een aantal voordelen met zich mee: zowel op organisatorisch vlak als voor onze klanten. Op die manier geeft Vallei Auto Groep letterlijk invulling aan het begrip ‘totale mobiliteit onder een dak.’ Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een FOCWA gecertificeerd schadebedrijf en een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur), bieden we een volledig dienstenpakket aan. Zo is Vallei Auto Groep in staat om daadwerkelijk een totaaloplossing op het gebied van mobiliteit te leveren aan onze klanten.
De meest recente uitbreiding van ons dienstenpakket is het �koda-Sales contract. Hierdoor is Vallei Auto Groep nu ook officieel dealer voor verkoop, reparatie en onderhoud van nieuwe en gebruikte �koda’s. Met deze toevoeging heeft Vallei Auto Groep wederom een stap gemaakt in de invulling van uw wensen op automobiliteitsgebied.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

1 op 1-netwerk event bij Speyk!

28 mei hebben we weer een 1 op 1-netwerklunch. Deze keer wordt hij extra speciaal want we zijn uitgenodigd bij SPEYK. Wat SPEYK bijzonder maakt is dat ze niet alleen persoonlijk...