“Passie voor Hygiëne”
Uniqcare biedt u als integraal dienstverlener oplossingen voor de vier belangrijkste hygiënevraagstukken binnen uw sanitaire omgeving zoals ook op de werkplek. Vanuit onze opgebouwde expertise op het gebied van Risico inventarisatie & evaluatie worden reeds 1500 bedrijven en instellingen in Nederland ontzorgt door onze gecertificeerde hygiëne adviseurs. Van advies tot implementatie verzorgen we uw specifieke hygiënevraagstukken. Of dit nu gaat om dispenseroplossingen voor handdroging, EHBO oplossingen voor uw calamiteiten, schoonloopoplossingen of de reiniging van de damesverbandcontainer; Uniqcare verzorgt het voor u tot in de puntjes.

Het creëren van een hygiënische, veilige en gezonde werkomgeving vraagt om gedegen advies dat voor elke branche haar specifieke wensen kent. Uniqcare is ervan overtuigd dat zij als sanitair dienstverlener als meerjarig partner mee moet denken in oplossingen die bijdragen aan een prettige en veilige werkomgeving. We zetten onze kennis om in goede oplossingen die u jarenlang werkplezier bezorgen en op hygiënegebied uw visitekaartje vormen. Echt ontzorgen kan alleen als passie dagelijks onze medewerkers drijft. Uniqcare investeert daarom in kennisverrijking die direct ten gunste van de klant gebracht kan worden zonder hier een ander tarief voor in rekening te brengen.

Gecertificeerde hygiëneadviseurs
Voor elke situatie is Uniqcare in staat de beste hygiënische oplossing te leveren waarbij steeds rekening wordt gehouden met de veilige werkomgeving. Dit kan natuurlijk alleen als hiervoor ook de juiste kennis in huis is. Uniqcare is van mening dat kennisverrijking op het gebied van hygiëneveiligheid essentiële waarde toevoegt. Om deze reden zijn de hygiëneadviseurs NIBHV gecertificeerd preventiemedewerker met de specialisatie hygiëneveiligheid. Per situatie wordt samen met de klant beoordeeld of de kennis een belangrijk ingrediënt is voor een samenwerking. Wij informeren u hier graag over.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

DOVO - RKAV Volendam

Tijd om uit de winterslaap te ontwaken voor een spetterende wedstrijd tegen RKAV Volendam. Op 28 januari 2023 om 14:30 uur gaan we weer aftrappen op het Sportpark Panhuis. Van Ree...