Persoonlijke en optimale dienstverlening staan bij ons centraal. Aandacht voor onze gewaardeerde klanten daar draait het om. Service, kennis en ervaring maakt dat Stern Auto al meerdere jaren achtereenvolgens nummer 1 is in diverse klanttevredenheidsonderzoeken.

Naast de hoge service graad is Stern Auto in Nederland vooral ook bekend om haar uitgebreide en unieke aanbod van de meest actuele modellen binnen haar merken-range. Een bezoek aan één van onze showrooms in Veenendaal is, voor iedere autoliefhebber, een uitje.

Stern Auto is officieel merkdealer van: Mercedes-Benz, Maybach & smart. Ook de eigenaren van Chrysler, Jeep & Dodge voertuigen kunnen bij ons terecht voor het officiële vakkundige onderhoud. Uiteraard zijn berijders van andere merken ook welkom voor onderhoud & service. Onze gecertificeerde monteurs werken uitsluitend met originele onderdelen en staan graag voor u klaar.

Stern Auto B.V. is onderdeel van de SternGroep, de grootste dealergroep van Nederland. Voor meer informatie en andere automerken

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

DOVO - RKAV Volendam

Tijd om uit de winterslaap te ontwaken voor een spetterende wedstrijd tegen RKAV Volendam. Op 28 januari 2023 om 14:30 uur gaan we weer aftrappen op het Sportpark Panhuis. Van Ree...