Shoelia aparte heren- en damesschoenen
Shoelia is dé schoenenwinkel voor kleurrijke, aparte en bijzondere heren- en damesschoenen. Trouwschoenen, kleurrijke schoenen, schoenen met bloemenprint of kurk schoenen? Wij hebben het allemaal! Bekijk hier onze kleurrijke herenschoenen collectie. Wij zijn Shoelia Veenendaal een familiebedrijf met een passie voor bijzondere en kleurrijke schoenen. Shoelia is opgericht door de ondernemers Stanie, Michael en Casandra. Met veel liefde voor het vak vormen zij de basis van Shoelia.

Start
In de winter van 2013 was het tijd voor een paar nieuwe schoenen voor Michael. Uit ongenoegen van het niet kunnen vinden van bijzondere, unieke en kleurrijke schoenen is het concept van Shoelia ontstaan. Handgemaakte kwaliteitsschoenen in met een bijzondere print, uitvoering of kleur, dat willen toch meer mensen? Het Spaanse schoenenmerk Pepe Milan sloot perfect op deze visie aan en het concept was geboren.

De toekomst
Die staat in het teken van uitbreiding, met behoud van de persoonlijke service en kwaliteit. Onze schoenenwinkel aan de Patrimoniumlaan 67 in Veenendaal is een gezellige uitvalsbasis om uw hart op te halen. Onze collectie Pepe Milan herenschoenen wisselt maandelijks. Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwe modellen, acties en events.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business lunch bij Schuiteman wordt verzet

Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants en adviseurs nodigt ons uit voor een kennissessie. Onderwerp(en) worden z.s.m. bekend gemaakt en de nieuwe datum ook...