Rabobank Vallei en Rijn is een stabiele coöperatieve bank en staat met stevige wortels in de lokale samenleving. De kernen Ede, Wageningen, Bennekom, Veenendaal, Rhenen en Achterberg vormen een aantrekkelijk gebied om te wonen en werken.

Of het u nu gaat om wonen, vermogensmanagement met Private Banking, een bedrijf starten of internationaal zakendoen: Rabobank Vallei en Rijn is uw levenslange financiële partner. Bovendien zijn we fysiek met onze vestigingen en virtueel altijd dichtbij. Dat is het idee.

Al meer dan 100 jaar investeren we in onze klanten en de lokale samenleving

De coöperatieve gedachte van Rabobank Vallei en Rijn is dat we samen meer bereiken dan alleen. We zoeken op verschillende manieren de verbinding met de lokale samenleving, zo ook via sponsoring. Rabobank sponsort activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Hierbij gaat het niet alleen om een financiële bijdrage, maar om het delen van kennis en middelen om het maatschappelijke belang te behartigen, net zoals bij v.v. DOVO.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Competitiewedstrijd DOVO - Staphorst

Staphorst komt langs! Vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom in ons Businesshome om deze wedstrijd mee te maken! Na afloop nodigen we je van harte uit voor een hapje en een...