Wat is The Maxx?
De ultieme plek voor avontuur en ontspanning, dat is The Maxx. Of je nu gaat karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of een stap zet in een van de escape rooms. The Maxx trakteert je op een spectaculair en avontuurlijk uitje. Tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een gezellige dag uit met het hele gezin. Even genoeg spanning gehad? Bezoek ons horecaplein en... relax. Haal het maximale uit je dag en Go To The Maxx!

Voor wie is The Maxx?
Bedrijfsuitjes, Vrijgezellenfeestjes, Teamuitjes, Kinderfeestjes en vergadergroepen. Wat u ook heeft te vieren, The Maxx is de perfecte locatie.

The Maxx zakelijk
Een programma op maat waarbij u zelf afstemt welke activiteiten u wilt doen. The Maxx biedt de mogelijkheid om vergaderingen en één of meer activiteiten te combineren. Tussendoor is het mogelijk om te steengrillen in onze restaurants of een borrel op het horecaplein te nuttigen.

 

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

DOVO - RKAV Volendam

Tijd om uit de winterslaap te ontwaken voor een spetterende wedstrijd tegen RKAV Volendam. Op 28 januari 2023 om 14:30 uur gaan we weer aftrappen op het Sportpark Panhuis. Van Ree...