Wat is The Maxx Veenendaal?

The Maxx Veenendaal is de ultieme plek voor avontuur en ontspanning. Of je nu gaat karten, bowlen, lasergamen, glowgolfen, simracen of probeert te ontsnappen uit één van de escape rooms. Er is voor ieder wat wils! Met al deze activiteiten is spektakel gegarandeerd en over dit uitje gaat nog lang nagepraat worden! Geniet tijdens een bedrijfsuitje, familiefeest of een dagje uit van al deze mogelijkheden in combinatie met een hapje en een drankje op het gezellige horecaplein of restaurants.

 

Voor wie is The Maxx?

The Maxx is voor jong en oud. Van bedrijfsuitjes, (sport)teamuitjes, familiefeesten, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten tot en met klassenuitjes. Alles is mogelijk: watje ook te vieren hebt, The Maxx is de perfecte locatie.

 

The Maxx Zakelijk

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor een bedrijfsuitje of teambuilding? Dan ben je bij The Maxx aan het juiste adres. Alle activiteiten en horecamogelijkheden zijn te combineren tot een programma op maat. Daarnaast zijn wij ook de ideale plek voor een borrel of om gezellig met je collega’s wat te eten en drinken. Wij beschikken namelijk niet alleen over een groot horecaplein maar ook over een heuse Amsterdamse Kroeg genaamd ‘The Old Maxx’.

 

Meer informatie?

Enthousiast geworden of meer informatie nodig? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien we elkaar ook snel bij The Maxx!

 

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda