In 1999 begon Willem Kien zijn eigen Chrysler, Jeep & Dodge dealerbedrijf in Arnhem. In de loop van de jaren is het bedrijf flink gegroeid. Kien Groep B.V. behoort inmiddels tot één van de grootste Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Abarth & Dodge dealers in Nederland. Er werken ruim 40 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen: Velp ( Arnhem), Nijmegen en Veenendaal.

Op 1 februari 2016 opende de vestiging in Veenendaal haar deuren. Vandaag de dag staat ons team dagelijks voor je klaar om je met veel enthousiasme te woord te staan en je vakkundig te voorzien van jouw mobiliteitsbehoefte. De waardering van onze relaties maakt dat Kien anno nu behoort tot de top van beste Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Abarth & Dodge dealers. Onze importeur heeft ons uitgeroepen tot beste dealer van het jaar. Relaties staan centraal in alles wat we doen. Niet voor niets is ons motto “driven by you”. Laagdrempeligheid, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie.
Laat je verrassen door de mooie modellen van Alfa Romeo, Fiat , Jeep, Dodge en de praktische Fiat bedrijfswagens. Met het brede gamma dat wij voeren, hebben wij ook zeker een auto die past bij jouw behoeftes. Je bent van harte welkom om eens binnen te wandelen aan de Galileistraat 20.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business borrel

Zolang we nog te maken hebben met beperkende maatregelen door Corona zullen we iedere donderdag voor een thuiswedstrijd van DOVO een businessborrel organiseren. Normaal konden we...