Keukensale.com is een nieuwe winkel in Amersfoort die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij ons zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig.

Wij hebben een nieuwe mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook maken wij gratis een 3D ontwerp voor u en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd!
Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met tientallen winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen. Ook in Amersfoort is inmiddels een Sanisale.com winkel gevestigd. Wij verwelkomen u graag voor een gratis 3D-Ontwerp of een vrijblijvend offerte bij ons in de winkel aan het Nijverheidsweg – Noord 55c. Uiteraard staat de koffie altijd voor u klaar.

Met hartelijke groet,

Team keukensale.com Amersfoort

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business borrel

Zolang we nog te maken hebben met beperkende maatregelen door Corona zullen we iedere donderdag voor een thuiswedstrijd van DOVO een businessborrel organiseren. Normaal konden we...