fit20: een korte maar intensieve fitnesstraining

fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: high intensity training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.

De resultaten van fit20 zijn merkbaar en meetbaar. Binnen 3 maanden voelen klanten zich sterker, fitter en energieker. Een fit20 studio is schoon, fris en er wordt met aandacht getraind. De studio’s zijn uitgerust met top apparatuur.

Omdat fit20 de bestaande fitness wereld een tikje op zijn kop zet moeten we veel uitleggen. Wij wonnen de innovatieprijs en worden steeds bekender. Maar echt fit worden, opmerkelijke goede resultaten hebben en dat in 20 minuten per week stuit nog weleens op ongeloof. Daarom vind je op deze website veel achtergrond informatie en klantverhalen.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business lunch bij Schuiteman wordt verzet

Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants en adviseurs nodigt ons uit voor een kennissessie. Onderwerp(en) worden z.s.m. bekend gemaakt en de nieuwe datum ook...