Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf, actief in vastgoed, bouw en projectontwikkeling. Wij hebben daarbij aandacht voor circulariteit en energiezuinigheid en dus het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Ons gezamenlijke primaire doel is om vanuit een vooruitstrevende visie mooie woningbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk element. Grondgebonden woningen zijn bij ons minimaal 0-op-de-meter en appartementencomplexen minimaal energie neutraal. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen en realiseren van grondgebonden energie leverende woningen en maken daarmee een volgende stap in verduurzaming.

Crossing Borders Building Solutions B.V.
Naast ons projectontwikkelingsbedrijf hebben wij ook een zelfstandig bouwbedrijf binnen onze groep. Crossing Borders Building Solutions bouwt exclusief voor ons. Daarnaast ontwikkelen en realiseren wij Design & Build opdrachten voor de zakelijke markt.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

DOVO - RKAV Volendam

Tijd om uit de winterslaap te ontwaken voor een spetterende wedstrijd tegen RKAV Volendam. Op 28 januari 2023 om 14:30 uur gaan we weer aftrappen op het Sportpark Panhuis. Van Ree...