Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf, actief in vastgoed, bouw en projectontwikkeling. Wij hebben daarbij aandacht voor circulariteit en energiezuinigheid en dus het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Ons gezamenlijke primaire doel is om vanuit een vooruitstrevende visie mooie woningbouwprojecten te ontwikkelen en te realiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Duurzaamheid is daarbij een belangrijk element. Grondgebonden woningen zijn bij ons minimaal 0-op-de-meter en appartementencomplexen minimaal energie neutraal. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen en realiseren van grondgebonden energie leverende woningen en maken daarmee een volgende stap in verduurzaming.

Crossing Borders Building Solutions B.V.
Naast ons projectontwikkelingsbedrijf hebben wij ook een zelfstandig bouwbedrijf binnen onze groep. Crossing Borders Building Solutions bouwt exclusief voor ons. Daarnaast ontwikkelen en realiseren wij Design & Build opdrachten voor de zakelijke markt.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Competitiewedstrijd DOVO - Staphorst

Staphorst komt langs! Vanaf 14.30 uur ben je van harte welkom in ons Businesshome om deze wedstrijd mee te maken! Na afloop nodigen we je van harte uit voor een hapje en een...