NIEUWE BLIK OP SCHOONMAAK, DAT IS CLEANEON!

Met meer dan 15 jaar professionele ervaring in de schoonmaakbranche, een betrouwbare dienstverlening met alle facilitaire diensten onder één dak. Wij verzorgen schoonmaakdienstverlening in veel branches. Wij werken voor zorginstellingen, gemeenten, treinstations en zakelijke dienstverleners. Wij werken met leuke mensen, met een flexibele houding en we hebben een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Wij zorgen voor vertrouwde gezichten op de werkvloer. In een prettige en vertrouwde werkomgeving streven
we er altijd naar om het beste in elkaar naar boven te halen. Door te investeren in professionaliteit, opleidingen en certificering kunnen wij als organisatie onze klanten continuïteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid bieden.
 

SPECIALISTISCH VLOERONDERHOUD
Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de uitstraling van uw pand. Wij zijn de specialist in het reinigen, beschermen en onderhouden van alle soorten vloeren. Denk aan: tapijt, linoleum en PVC vloeren, keramische vloeren, beton en natuursteen, supermarkt(composiet)vloeren, grindvloeren.

GEVELREINIGING
Goede gevelreiniging is voor de uitstraling van uw organisatie een meerwaarde van uw vastgoed. Gevels en kozijnen hebben veel te lijden vanwege regen, wind, vorst, algen en mossen. Met behulp van geavanceerde technieken laten wij uw bedrijfspand er weer Clean uitzien. Onze vakmensen verwijderen efficiënt en grondig alle vuil.

OPLEVERINGSSCHOONMAAK
Wij verzorgen een opleveringsschoonmaak waarbij de vloeren worden behandeld, tegels worden ontdaan van cementsluier en de ramen worden gewassen. Wij voeren deze opleveringsschoonmaak uit in bedrijfspanden, maar ook in particuliere woningen.

DIENSTVERLENEND
Naast onze kernactiviteiten op het gebied van schoonmaakonderhoud, bieden wij ook diensten aan op facilitair niveau. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld uitruimingen woningen, kleinschalig schilderwerk, gladheidsbestrijding of ondersteuning op maat.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

1 op 1-netwerk event bij Speyk!

28 mei hebben we weer een 1 op 1-netwerklunch. Deze keer wordt hij extra speciaal want we zijn uitgenodigd bij SPEYK. Wat SPEYK bijzonder maakt is dat ze niet alleen persoonlijk...