CFO Capabel helpt organisaties in het MKB op een praktische en concrete manier met het professionaliseren van het strategisch en financieel management. Dit doet CFO Capabel door de inzet van ervaren, deskundige en gedreven financieel directeuren en controllers. Het concept van ‘Een CFO voor 1 dag’ staat centraal in de dienstverlening, naast het vervullen van interimopdrachten en Werving & Selectie.

Een Capabele CFO voor 1 dag ondersteunt de directeur/ondernemer bij de volgende uitdagingen:
Klaar voor de toekomst (strategie/innovatie/personal planning) Financieel gezond (verbeteren winstpositie en cashflow) Organisatie en ondersteunende processen lean & mean (HRM, ICT, Sales, Operatie, Inkoop) In control: evenwichtig risicomanagement, compliance, planningscyclus, kwaliteit van uw managementinformatie De sterke punten van een Capabele CFO op een rij:
De CFO voor 1 dag is flexibel inzetbaar en werkt structureel aan verbeteringen binnen uw bedrijf U beschikt over een ervaren, betaalbare CFO zonder de kosten van een fulltime CFO De Capabele CFO kijkt breed naar alle aspecten van uw bedrijfsvoering De Capabele CFO stelt concrete plannen op én realiseert ze!
De Capabele CFO werkt samen met uw bank en uw accountant, zodat de aansluiting op uw dagelijkse praktijk steeds optimaal is.
CFO Capabel: ‘Sturen met inzicht”

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Heerlijk take-away diner bij restaurant Bentinck

Na het overweldigende succes van ons bezoek bij Residence Rhenen hebben we ook nu weer een prachtig mooi take-away menu kunnen samenstellen. Deze keer kunnen we bij Restaurant...