Zoals onze naam al zegt: wij brengen structuur in het bouwproces. En we zorgen dat een bouwplan wordt vertaald in een gebruiksvriendelijk en mooi gebouw. Ons logo is afgeleid van één van de mooiste en meest efficiënte vormen in de natuur: de honingraat.

‘De zeshoekige vorm van de cellen is de efficiëntste indeling van de raat, die de minste was gebruikt en desondanks stabiel is. Door de zeshoeken hebben de bijen dus de meeste ruimte om honing op te slaan en ze sparen energie bij de wasproductie.’ bron Thomas C. Hales ; The Honeycomb Conjecture Dit sluit precies aan bij waar wij voor staan. We zoeken continu naar de meest efficiënte manier van bouwen, waarbij we de eigenschappen van materialen en kennis van de modernste technieken optimaal combineren.

Begonnen als PVL Bouwadvies

In 2005 zijn wij, Pieter van Loon en Hilko Lenting, samen aan de slag gegaan als PVL Bouwadvies. Met ieder onze eigen vakkennis en capaciteiten maar vooral met dezelfde uitgangspunten en doelen: uitstekende kwaliteit leveren, meedenken met de opdrachtgever en altijd naar een verbeterslag zoeken. Met als resultaat dat we vanaf het begin gestaag gegroeid zijn, omdat we door tevreden opdrachtgevers weer aanbevolen werden bij nieuwe prospects.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

DOVO - RKAV Volendam

Tijd om uit de winterslaap te ontwaken voor een spetterende wedstrijd tegen RKAV Volendam. Op 28 januari 2023 om 14:30 uur gaan we weer aftrappen op het Sportpark Panhuis. Van Ree...