Reisorganisatie en Touringcarbedrijf Betuwe Express BV werd 50 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een van de grootste touringcarbedrijven in Nederland en toonaangevend op het gebied van personenvervoer.

Voor meerdaagse bus- excursiereizen of een dagje uit als individu, vereniging, school of in een ander gezelschap? Onze 60 luxe touringcars met een zitcapaciteit variërend van 50 tot 90 zitplaatsen, rijden onbegrensd naar de mooiste bestemmingen. Of het nu gaat om een normale touringcar, een touringcar met een hydraulische lift of een luxe VIP-coach; Betuwe Express b.v. biedt u de zekerheid van professioneel uitgevoerde reizen tegen aantrekkelijke prijzen.

Keurmerk Touringcarbedrijf

Betuwe Express is in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk biedt extra garanties aan haar passagiers. Deze garanties liggen op het gebied van de veiligheid en het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstbaarheid van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. Bovendien zijn deze touringcarbedrijven altijd meer dan adequaat verzekerd.

Kwaliteitsbevordering vraagt om gericht beleid en een inzet op lange termijn. Betuwe Express investeert voortdurend in de kwaliteit van het personeel en materieel. Klantgerichtheid en zorg voor optimale dienstverlening staan voorop. De constante kwaliteitszorg leidt er toe dat Betuwe Express zich met recht specialist in het vervoer per touringcar mag noemen. Binnen Betuwe Express vinden op basis van het kwaliteitshandboek voortdurend interne controles plaats, terwijl een onafhankelijke auditinstelling geregeld externe controles uitvoert. Daarmee heeft de passagier de beste dienstverlening voor al het toeristisch, zakelijk en recreatief vervoer. Veiligheid, comfort en service staan bij Betuwe Express voorop.

ISO 9001

Betuwe Express is ISO 9001 gecertificeerd en voldoet aan de internationale normen die gesteld zijn voor kwaliteitsmanagement. Dit is een bewijs dat onze organisatie op een gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Heerlijk take-away diner bij restaurant Bentinck

Na het overweldigende succes van ons bezoek bij Residence Rhenen hebben we ook nu weer een prachtig mooi take-away menu kunnen samenstellen. Deze keer kunnen we bij Restaurant...