Onze droom?
Shining Places creëren; plekken waar mensen zich prettig voelen. Hoe doen we dat? Door full-service maatwerk te bieden aan bedrijven en instellingen. Onze persoonlijke benadering en professionele aanpak maken daarbij het verschil.

Al 40 jaar alle mogelijke schoonmaakdiensten
In 1976 werd schoonmaakbedrijf Antonio opgericht door Vesna en Antonio. Sinds 1999 geeft hun zoon, Toni, leiding aan het bedrijf. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar de droom is hetzelfde gebleven: Shining Places creëren; plekken waar mensen zich prettig voelen. We willen de beste zijn in de regio en werken op een professionele manier, met een oprechte menselijke benadering en volgens heldere afspraken. Antonio is begonnen in Arnhem en opende daarna een vestiging in Nijmegen. Vanaf 1 januari 2015 is Antonio ook gevestigd in Ede (voorheen Schoonmaakbedrijf De Wereld). Wij geloven in betrokkenheid en lange termijn relaties met medewerkers, opdrachtgevers en de wereld om ons heen.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business borrel

Zolang we nog te maken hebben met beperkende maatregelen door Corona zullen we iedere donderdag voor een thuiswedstrijd van DOVO een businessborrel organiseren. Normaal konden we...