ACV (voorheen genaamd Afvalcombinatie De Vallei) is de naam voor de vertrouwde afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen. Een zelfstandig opererend bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van afvalinzameling, straatreiniging, het kolken van riolen, gladheid- en ongediertebestrijding.

ACV Bedrijven
ACV verzorgt deze activiteiten ook voor bedrijven, instellingen en particulieren onder ACV Bedrijven BV. Doe uw voordeel met onze jarenlange ervaring en maak gebruik van onze directe oplossingen. Van afvalcontainers, opslagruimte en plaagdierbestrijding tot en met afvalinzameling en onderhoudsdiensten voor bedrijven, zoals bijvoorbeeld het vegen van bedrijfsterreinen, gladheidbestrijding en rioolreiniging. U kunt het met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Duurzame toekomst
Afvalcombinatie De Vallei is 2011 ingegaan als ACV. Deze naamswijziging is een logische stap die past bij de toenemende verschuiving van afval naar recycling. Het ACV-logo symboliseert onze bijdrage aan het recyclingproces en geeft tegelijkertijd onze regionale focus weer. Van hieruit willen we bijdragen aan een duurzame toekomst.

Organisatiestructuur
ACV is een naamloze vennootschap met drie dochterondernemingen. De aandelen zijn in het bezit van de gemeente Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. ACV Gemeenten voert de opdrachten van de deelnemende gemeenten uit en ACV Bedrijven verzorgt de commerciële activiteiten van de groep. Ook Restore Kringloop met winkels in Barneveld, Ede en Veenendaal maakt onderdeel uit van ACV. In totaal biedt ACV werk aan meer dan 200 medewerkers en vrijwilligers.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda