Op zaterdag 2 juli 2022 vindt het 2e CMC & Henken Toernooi bij Voetbalvereniging DOVO plaats. Vanaf circa 11.00 uur zullen we met het toernooi van start gaan en rond 15:00 uur zullen de finales gespeeld zijn. Welk bedrijf zal Dynova opvolgen als winnaar van het 2e CMC & Henken Toernooi.

We streven ernaar om circa 16 – 24 bedrijventeams te hebben die over 4 poules verdeeld zullen gaan worden. Alle bedrijven krijgen naast 2 meters bier, bittergarnituur ook een gratis BBQ (verzorgd door Keurslagerij Jan van Leeuwen) aangeboden vanuit de hoofdsponsors CMC & Henken.

Na het toernooi zal er een grote verloting met mooie prijzen plaatsvinden en zal een artiest voor het nodige entertainment in de kantine en op het terras van DOVO zorgen. Alle bedrijven kunnen zich inschrijven als deelnemer of als deelnemer/subsponsor van dit tweede CMC & Henken toernooi.

Het inschrijfgeld voor deelnemer en/of deelnemer/ subsponsor is respectievelijk € 300,00 of € 450,00.  Uiteraard is het mogelijk om alle consumpties en de lootjes op deze dag door DOVO op factuur te laten zetten zodat u achteraf een rekening krijgt. De opbrengsten komen ten goede aan de A-selectie van DOVO en aan de voetbalvereniging DOVO.

 

Wanneer? Zaterdag 2 juli 2022

Aanvang? Vanaf 11:00 uur

Kosten? 300 EURO per deelnemend bedrijf en 450 EURO als deelnemend bedrijf en subsponsor

 

Bevestig hierbij uw deelname en laat ons weten of u als deelnemer en/of als deelnemer/subsponsor wilt aantreden op dit tweede CMC & Henken Toernooi.

Wij kijken uit naar wederom een prachtig evenement, mooi weer, veel voetbalplezier en zien u graag in grote getalen op zaterdag 2 juli aan de rode zijde van Sportpark Panhuis bij voetbalvereniging DOVO.

 

 

 

Benieuwd naar alle andere events?

Bekijk de agenda