Het gaat echt gebeuren. Dit wordt geen normale businessborrel. Dit wordt een evenement die je niet wilt missen. Dus omcirkel dinsdag 4 oktober maar met een watervaste stift in jouw agenda.

Het heeft iets te maken met de racewagen van Red Bull uit de voorgaande nieuwsbrief. Sterker nog, het ís de racewagen van Red Bull die speciaal voor het evenement van de Businessclub  en SponsorGroep DOVO naar het terrein van voetbalvereniging DOVO gereden worden. En er is meer.

Ook is er een racesimulator aanwezig van Urban Events. Dus voor degene die nog nooit in een Formule 1-auto gereden heeft, krijgt nu een unieke kans om mee te maken hoe het is om gas te geven op het circuit van Zandvoort. En dat niet alleen. Als je de snelste tijd neerzet mag je in de finale racen tegen niemand minder dan Jan Lammers.

Jan Lammers? Jazeker, die sluit bij ons aan als gast en als spreker. Jan heeft namelijk een erg indrukwekkende carrière als coureur op zijn naam staan. Als kind begonnen met werken op de anti-slipbaan in Zandvoort en op 16-jarige leeftijd won hij zijn eerste echte race. Debuteren in de Formule 1 liet niet lang op zich wachten.

Naast Jan Lammers zal ook Wim van Silfhout weer even het woord pakken. Er worden deze avond namelijk weer nieuwe sponsorcontracten getekend! Zo blijven we in beweging en dat gaan we zeker vieren. Er is een buffet aanwezig en er gaat ook weer heerlijk geborreld worden.

Om 16:30 uur zijn onze deuren weer geopend voor deze speciale editie. Je kunt uiteraard een introducé meenemen naar dit event, maar wel tegen een meerprijs van €25,-.

Dit wil je niet missen! Meld je nu aan via de link:

Event Information
Formule 1 businessborrel op 4 oktober!
4 oktober 2022

Aanmelden voor dit event

Aanmelden als
Geef maximaal het aantal personen op waarvoor u een pasje heeft. 

Benieuwd naar alle andere events?

Bekijk de agenda