Dinsdag 2 november gaan we op bezoek bij Ru-Vis/Visgeschenk.nl in Spakenburg. Het businesshome van IJsselmeervogels. We willen kijken of we ook een bus kunnen laten rijden, daarom graag snel aanmelden en bij de opmerkingen aangeven of je gebruik wilt maken van de bus.

Zie hier de uitnodiging en lees de nieuwsbrief.

Beste voetbalsponsor,

Een avondje netwerken in het sponsorhome van IJsselmeervogels, dat kan op dinsdag 2 november! We nodigen u als medesponsor uit voor een feestelijke avond, aangeboden door Ru-Vis en Visgeschenk.nl.

Omdat wij liefhebber zijn van amateurvoetbal sponsoren we liefst vijf clubs in de regio: DOVO, Sparta Nijkerk, NSC, Veensche Boys en Roda 46. Oh ja, en nog een zesde: ons eigen IJsselmeervogels. Tijdens de avond nodigen we alle sponsoren van de vijf clubs uit, dus het wordt een regionaal event!

Waarom we deze avond organiseren? Omdat we het contact gemist hebben en wel van een feestje houden. We laten u proeven van onze cateringkunsten en presenteren – zo zakelijk zijn we natuurlijk ook – de nieuwste cadeaus van Visgeschenk.nl.

Maar het belangrijkste is: we maken er een avondje vol vis, voetbal en verrassingen van! We hopen dat u onze gast wilt zijn en zich thuis voelt bij IJsselmeervogels-Uit.

Inloop vanaf                17.30 uur
Opening buffet            18.30 uur
Korte presentatie        19.30 uur
Sluiting                        21.30 uur

Met vriendelijke groeten,

Ruud van Diermen     

Henrik-Pieter de Graaf

 

Ru-Vis en Visgeschenk.nl

 

Event Information
Businessavond november 2021 bij IJsselmeervogels
2 november 2021

Aanmelden voor dit event

Aanmelden als
Geef maximaal het aantal personen op waarvoor u een pasje heeft. 

Benieuwd naar alle andere events?

Bekijk de agenda