Een businessborrel. Maar dan met een racesimulator, een echte Red Bull racewagen en Jan Lammers als gastspreker. In samenwerking met Sponsor Groep DOVO, was deze avond een groot succes!

Het begon dinsdagmiddag al vroeg op het Sportpark Panhuis. De simulator stond al om 15:00 uur klaar, zodat de DOVO-jeugd nog even flink uit de bocht kon vliegen. Vervolgens was het de beurt aan de businessleden om aanstalten te maken. Buiten stonden de blikjes Red Bull klaar, en wat te denken van de indrukwekkende Formule 1-raceauto?

Een volle parkeerplaats met een kleine 200 aanmeldingen, dat zegt genoeg. Met ook nog met een heerlijk buffet van TOKO. Na een lekker bordje eten en een aantal drankjes was het tijd voor: Jan Lammers. Met allereerst een complete uitleg van alle toeters en bellen in en rondom de Red Bull-auto. Hoe gaaf was dat om te horen van een ervaringsdeskundige.

Binnen ging Jan vrolijk verder met het vertellen van inspirerende verhalen over zijn jeugd, carrière en de autosport. Mooie anekdotes kwamen voorbij, terwijl op de achtergrond de simulatoren overuren draaiden. Iedereen wilde immers de snelste tijd neerzetten om de finale te mogen racen tegen Lammers.

Ook op het gebied van zakendoen was het een superavond. Met maar liefst 5 nieuwe begunstigers, waaronder 1 bronssponsor, en 3 aanwezige prospects. En dat is ook niet gek, want wij staan voor échte verbinding en inspiratie.

Op naar de volgende!! De foto’s zijn hieronder te zien.

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...