Om 16.00 uur stonden de deuren open om te starten met een lekker drankje om daarna gebruik te maken van de gelegenheid tot 1 op 1 netwerken. Een laagdrempelige manier om 1 op 1 contact te leggen. In razend tempo werden er contacten gelegd aan hand van het verhaal van je sleutelbos waardoor er bijzondere gesprekken ontstonden. Er werd erg enthousiast op gereageerd waardoor het zeker vraagt om een vervolg! 

Daarna volgde de businessborrel met gastspreker! Deze keer de eer aan Eric van Schagen van Simac. Hij nam ons mee door het verhaal van Simac een familiebedrijf met een prachtige cultuur. Hij deelde niet alleen de geschiedenis van Simac maar deelde ook waardevolle tips als ondernemer. Het Simac plaatje werd compleet doordat ze deze avond ook buffetsponsor waren. Er was een heerlijk buffet van keurslager Jan van Leeuwen.

Wij zijn er als Businessclub dan ook trots op dat Simac Goudsponsor is. En danken Eric voor het delen van zijn verhaal.

Ook op het gebied van zaken doen was het een top avond. Onze nieuwe begunstiger was aanwezig en maar liefst 4 nieuwe prospects. Waarvan er 2 direct aangaven begunstiger te willen worden. En dat is ook niet gek, want wij staan voor échte verbinding en inspiratie.

Op naar de volgende!! De foto’s zijn hieronder te zien.

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...