Ik ben Erika van den Bosch, 38 jaar en sinds kort secretaris van Businessclub De Heuvelrug. Ik ben getrouwd met Mathijs en moeder van Sam. Sam is sinds kort lid van DOVO en speelt bij de mini’s. Hij heeft het reuze naar zijn zin.

Dat het DOVO moest worden was voor Sam overduidelijk. Zijn vriendjes spelen ook bij de mini’s, mama zit bij de Businessclub en… opa Bert is een echte old-star. Ook gaan de heren regelmatig naar de wedstrijden van het 1 e en ook ik ben er af en toe te vinden. Ik werk bij BAM Bouw en Techniek Regio Midden als Management Assistent en namens BAM ben ik lid geworden van de Businessclub. Leuk weetje, ik sta in de finale van de Secretaresse van het Jaar verkiezing van Schoevers. In april 2021 is de finale. Ik hoop de titel te pakken, want de publiciteit hier omheen is enorm! Leuk voor BAM, leuk voor mezelf en leuk voor de Businessclub. Want ik krijg regelmatig de vraag wat een secretaresse nou bij een businessclub of netwerkbijeenkomst komt doen. ‘Een leuke aanvulling op mijn al even leuke baan’ is dan vaak mijn reactie.

Tijdens mijn presentatie in de halve finale was mijn rol in de Businessclub één van mijn onderwerpen om te laten zien dat secretaresses ook prima taken naast hun huidige werk op kunnen pakken die niet standaard omschreven zijn voor de secretaresse. Nu is het tijd om mijn steentje bij te dragen aan de businessclub en de rol van secretaris is dan ook op mijn lijf geschreven. Ik hoop een ieder binnenkort persoonlijk te ontmoeten en te spreken en als er nu al brandende vragen zijn, stel ze gerust!

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Zaterdag 4 mei spelen we tegen Eemdijk. Meld je via de MIJN BCH-app aan. Tot dan!