We zijn ontzettend trots dat we Simone Beijer Uitvaartzorg als nieuw lid in onze mooie businessclub mogen verwelkomen! Inmiddels is het contract getekend en is het lidmaatschap een feit.

Bij een overlijden en het regelen van een uitvaart komt altijd veel kijken . Er moet van alles worden geregeld, terwijl je hoofd daar door het verdriet helemaal niet naar staat. Bij Simone Beijer Uitvaartzorg zeggen ze altijd: “Na een overlijden is het ineens compleet donker om je heen. Wat wij kunnen en willen doen, is als het ware een lampje vasthouden. Jullie aan de hand nemen en zorgen dat we samen op weg gaan, naar het licht aan het einde van de tunnel”. Bij Simone Beijer Uitvaarzorg leveren ze uitvaart zorg in de breedste zin van het woord en kinderen krijgen speciale aandacht. Kinderen met rouw verdienen extra aandacht. Door hen goed te begeleiden, zorgen wij ervoor dat ze geen angst voor, maar inzicht rondom de dood krijgen.
Hiervoor heeft Simone sinds kort nog een kinderboek geschreven ‘Als je dood gaat, verhuis je.

 

De persoonlijke benadering van Simone is wat onze businessclub en Simone met elkaar gemeen hebben. Nogmaals van harte welkom bij onze mooie businessclub en tot snel bij één van onze evenementen!

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Harkemase Boys

Meer info volgt z.s.m.