Onze Businessclub heeft er weer een nieuwe begunstiger bij. Namens b.v. Stichtsbeheer van 1952 heeft Gerard Heuvelman de officiële handtekening gezet onder het contract met de Businessclub de Heuvelrug als bronssponsor.

Gerard Heuvelman is een rasechte Veense. Geboren en getogen. Is al meer dan 30 jaar ondernemer en begeeft zich onder andere in het vastgoedbeheer, bouwmanagement en projectontwikkeling. Stichtsbeheer doet het allemaal! Al meer dan 50 jaar een deskundige partij met een alles-onder-één-dak principe.

Met een warm hart voor Veenendaal en alle Veenendalers, draagt Gerard ook zijn steentje bij aan stichtingen, projecten en is hij al 25 jaar bestuurder van bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal.

Gerard is met name lid geworden om de mensen die er zitten. Kennissen uit zijn bestaande sociale kringen. Maar ook vooral om te connecten met andere ondernemers. Hij is namelijk niet perse een voetballer. Blauw of rood, dat scheelt hem niet veel.

Nogmaals van harte welkom en tot snel op een van onze events.

 

Wil je het volgende event niet missen?
Bekijk de agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda

DOVO - Eemdijk

Staat deze wedstrijd al in je agenda? Deze zaterdag speelt DOVO om 14:30 uur tegen de Eemdijk. Je bent natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen bekijken vanuit het...