Kom genieten in ons restaurant in Veenendaal
Wilt u genieten van een heerlijke kop koffie, snelle lunch of smakelijk diner? Kom dan naar ons restaurant in Veenendaal. Zeldzaam Café Brasserie is dé ontmoetingsplek in het hart van Veenendaal. Zeven dagen per week kunt u bij ons genieten van heerlijke gerechten van onze lunchkaart, menukaart en dessertkaart. Wilt u liever borrelen of gezellig tafelen met een High Tea of High Wine? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk in ons sfeervolle restaurant in Veenendaal.

De feestzaal in ons restaurant
Gaat u uw bruiloft vieren of bent u binnenkort jarig? Dan is ons restaurant een uitstekende locatie. Onze eerste verdieping biedt u de ruimte voor feesten en partijen tot ruim 100 gasten. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij regelen de rest voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is het versturen van de uitnodigingen.

Catering van topkwaliteit
Thuis samen met uw gasten genieten van een heerlijke, uitgebreide catering? Heeft u een bedrijfsfeest en bent u op zoek naar een cateraar die alles voor u organiseert? Dan moet u bij ons zijn. Wij verzorgen catering van topkwaliteit, voor zowel particulieren als bedrijven.

Kom en geniet in ons restaurant in Veenendaal
Wilt u ook proeven van de sfeer in ons restaurant en bovenal heerlijk uit eten gaan? Kom dan naar ons restaurant in Veenendaal. U kunt direct online reserveren. U mag natuurlijk ook bellen naar 0318 - 510 500.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business lunch bij Schuiteman wordt verzet

Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants en adviseurs nodigt ons uit voor een kennissessie. Onderwerp(en) worden z.s.m. bekend gemaakt en de nieuwe datum ook...