Wij zijn ervan overtuigd, dat je met eerlijke producten het langst blijft lachen. Daarom gebruiken wij in alles alleen maar gezonde fairtrade ingrediënten. Dat is ons statement. Eerlijk in genieten.

Puur genieten
Met eerlijke producten blijf je het langst lachen. Daar zijn we van overtuigd. Of het nu gaat om chocolad e, patisserie of ijs. Wij willen daarin alleen maar gezonde en fairtrade ingrediënten gebruiken. Dan wordt het puur genieten.

Gezond
Tamminga puur genieten is een bekende naam is geworden. Daarin zit onze filosofie verstopt. Wij willen zo goed mogelijk, zo lekker mogelijk en zo puur mogelijk werken. De producten die wij gebruiken, zijn gezond en onbewerkt.

Passie
Smaak is onze passie. We zijn altijd op zoek naar hoe het nóg beter kan. Bij ieder bezoek aan Tamminga puur genieten verbaas je je over nieuwe producten, over hoe mooi ze eruitzien. Natuurlijk wil je dan ook weten hoe ze smaken!

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business borrel

Zolang we nog te maken hebben met beperkende maatregelen door Corona zullen we iedere donderdag voor een thuiswedstrijd van DOVO een businessborrel organiseren. Normaal konden we...