Onze aanpak
Invictus Online Marketing is een full service online marketing bureau met de focus op strategiebepaling, zoekmachine marketing, conversie optimalisatie en coaching.
Met onze aanpak komen wij voor elke opdrachtgever tot een sterke online marketing strategie

Analyse
Een goed onderzoek is de basis voor de strategiebepaling. Via een nulmeting brengen we in kaart hoe jouw bedrijf ervoor staat en hoe de concurrentie het doet. Met een grondige analyse van de huidige resultaten, de website en de concurrentie brengen wij voor jou de kansen in kaart om online succesvol te worden.

Strategie
Naar aanleiding van de analyses gaan we de juiste tools kiezen om de opgestelde online marketingdoelen te realiseren. Met concrete acties en een planning houd je zicht op de voortgang en werk je succesvol naar het resultaat toe.

Implementatie
De campagnes gaan live. Samen bekijken we welke wijzigingen er doorgevoerd moeten worden om de doelen te realiseren. Diverse acties kun je zelf uitvoeren, eventueel met behulp van onze online marketing coach.

Rapportage en Optimalisatie
Met duidelijke, transparante rapportages houden we zicht op de voortgang en kunnen we - wanneer nodig - bijsturen en nieuwe acties implementeren. We blijven continu testen of bepaalde aspecten beter kunnen. De snelle ontwikkelingen in de wereld van online marketing vragen dit ook van ons.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business lunch bij Schuiteman wordt verzet

Gert de Fluiter van Schuiteman Accountants en adviseurs nodigt ons uit voor een kennissessie. Onderwerp(en) worden z.s.m. bekend gemaakt en de nieuwe datum ook...