Hardeveld is al vier generaties lang een echt familiebedrijf. Klantgerichtheid, persoonlijke benadering, vakkennis en service zijn voor ons al meer dan 120 jaar belangrijke pijlers. Elke generatie heeft haar eigen draai gegeven aan het bedrijf. Van schilderswinkel en boekhandel tot kantoorvakhandel en kantoorinrichter Jac. Van Hardeveld met het karakteristieke pand aan de Hoofdstraat.

Vanuit onze passie voor werkplek- en projectinrichting en een gezonde leefstijl geloven wij dat je met inspirerende en vitale werkomgeving het optimale uit je medewerkers of team kunt halen. Wij vinden het belangrijk dat een werkomgeving een plek is waar mensen zich thuis voelen, elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren, taakgericht kunnen werken en kunnen samenwerken. Een werkomgeving die stimuleert tot creativiteit, beweging en een ontspannen werkhouding. Dit alles zie je terug in ons eigen, unieke inspiratiehuis waar wij zelf ook werken.

Wil je dit bedrijf ontmoeten? 
Kom dan naar ons volgende event

Bekijk de agenda

Business borrel

Zolang we nog te maken hebben met beperkende maatregelen door Corona zullen we iedere donderdag voor een thuiswedstrijd van DOVO een businessborrel organiseren. Normaal konden we...