DOVO verkeert in feeststemming. Met een reeks prachtige overwinningen is het eerste elftal van DOVO erin geslaagd de status van derde divisionist te behouden. Met een thuiswedstrijd in de Derde Divisie zal op 22 april 2023 dan ook het 90-jarig bestaan van de vereniging worden gevierd. Nog diezelfde maand viert Businessclub De Heuvelrug haar 30-jarig bestaan.

Dat is voor dan. In het hier en nu is de sfeer al opperbest en schijnt de zon volop. Het zijn ingrediënten die uitnodigen tot een Summer Festival. Die gaan we houden op vrijdag 1 juli. En laat Residence Rhenen nu een uitstekende locatie zijn om een echt DOVO-feest te geven.

 

Summer vibes
We gaan voor een feest in festival-sfeer. Om dat te bereiken hebben we fantastische artiesten als omlijsting, zoals Barend van Deelen (bekend van radio 538 en een rood DOVO-hart) en Rick Romijn (bekend van Evers Staat Op en de Veronica Ochtendshow). Zij zullen, net als DOVO 1 de afgelopen weken, alles geven om ervoor te zorgen dat je niet stil kunt blijven zitten.

Live entertainment ontbreekt evenmin. Paul Backbier maakt dit element compleet. Kom genieten van de summer vibes en leg je (rode) festival-look maar alvast klaar.

 

Unieke kavels
De summerparty is een belevenis op zich. Maar met het event ondersteunen we natuurlijk ook DOVO. Met dank aan diverse sponsoren kunnen we spetterende veilingkavels aanbieden. Bovendien zijn er met de verloting prachtige prijzen te winnen. De veiling en verloting worden begeleid door de ons welbekende veilingmeester Nielsson Kooijman.

Bekijk hier al deze prachtige kavels.

 

Jij komt toch ook?!
Dit Summer Festival mag je niet missen! Jij komt op vrijdag 1 juli toch ook een stevige dosis summer vibes opdoen en ondertussen de club DOVO een warm, rood hart toedragen?

Kaarten zijn beschikbaar à 100 euro per stuk. Daarin zijn alle drankjes, cocktails, borrels en bites inbegrepen. Het is mogelijk deze kaarten op factuur te kopen. Het is tevens mogelijk om direct een bestelling te doen voor de loten. De enkele lotprijs is 10 euro. Zes loten zijn beschikbaar tegen 50 euro en je krijgt er maar liefst 13 voor 100 euro.

Entreekaarten en/of loten bestellen? Stuur een e-mail naar [email protected] of koop ze online via stichtingvriendenvandovo.eventgoose.nl.

Wij  hebben er zin in en zijn er klaar voor. We doen ontzettend graag een festivaldansje of zomers drankje met je op het enige echte DOVO Summer Festival op 2 juli. Tot dan!

 

DOVO Summer Festival in het kort:

Wanneer?  Vrijdag 1 juli 2022

Tijd?   Van 20.00 tot ongeveer 01.00 uur

Waar?   Residence Rhenen

Dresscode?  Summer chic

Tot dan!

 

Benieuwd naar alle andere events?

Bekijk de agenda